foto

Sabine Karsenti

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Identity
2010 Město stínů
2007 Nebezpečné lži (TV film)
Tři malá prasátka
2006 Dokonalé manželství (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2003 The Favourite Game
2000 Bojiště Země: Sága roku 3000
1998 Hasards ou coïncidences
Mušketýři zasahují
Nevinná vražedkyně (TV film)
1995 Bonjour Timothy
Pronásledovatel

TV seriály

2016 Blue Moon (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 3 (S01E03)
Boomerang (TV seriál)
Bye, bye, boss ! (S02E07)
2014 30 Vies (TV seriál)
Episode 60 (S08E60)
Episode 59 (S08E59)
Episode 58 (S08E58)
další epizody (120)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Outcome (S06E08)
2006 Bethune (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2002 Sacred Ground (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky