foto

Carol Potter

  • nar. 21.5.1948 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Just One of the Gynos
1998 Naturally Native
1997 Guy Walks Into a Bar, A
1996 Tygří srdce
1987 Dutch Treat
1984 Her Life as a Man (TV film)
1982 The Neighborhood (TV film)

TV seriály

2009 Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
2007 Greek (TV seriál)
2004 JAG (TV seriál)
Obnova řízení (S10E03)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace