foto

Carol Potter

  • nar. 21.5.1948 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Just One of the Gynos
1998 Naturally Native
1997 Guy Walks Into a Bar, A
1996 Tygří srdce
1987 Dutch Treat
1984 Her Life as a Man (TV film)
1982 The Neighborhood (TV film)

TV seriály

2009 Greek (TV seriál)
See You Next Time, Sisters! (S02E06)
Médium (TV seriál)
The Future's So Bright (S06E09)
2004 JAG (TV seriál)
Obnova řízení (S10E03)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Sny Dylana McKaye (S05E10)
Zákrok (S05E09)
Věci, které toho večera prasknou (S05E08)
další epizody (26)
1993 Policie New York (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Někde na Světě teď mají Vánoce (S04E15)
Úder větru (S04E14)
Emily (S04E13)
další epizody (29)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Je to báječný život (S03E16)
Laskavost cizích lidí (S03E15)
Divocí koni (S03E14)
další epizody (25)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Chuckie se vrací (S02E17)
Má zoufalá Valentine (S02E16)
další epizody (31)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Umění naslouchat (S01E09)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
Bezva máma (S01E07)
další epizody (9)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Today's F.B.I. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)