foto

Ben Ratner

  • nar. New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Dog's Way Home
2017 (Ne)obyčejný kluk
2015 The Unauthorized Full House Story (TV film)
2011 Boxerský sen
Sisters & Brothers
2010 Amazon Falls
Fathers & Sons
Repeaters
Supermafián Quido
2008 Mothers&Daughters
Přednosti života (TV film)
2007 American Venus
Normal
Zmatená duše
2006 Mount Pleasant
Poslední den na obzoru
Světák
Ta záležitost s Gray
2005 Stíny z lesa
2003 Agent Cody Banks
Cizinec po mém boku (TV film)
Moving Malcolm
Mužská záležitost
Pozor, hodný pes!
See Grace Fly
Strach
2002 19 Months
Long Life, Happiness & Prosperity
Slabost pro Leonarda (Cohena)
2001 Last Wedding
Shot in the Face, A
Start v ohrožení
1999 Důkaz neviny
1998 Američtí draci
Cena lásky (TV film)
Dirty
Ohnivá bouře
Utopenec na útěku
Zacharia Farted
1997 Alibi (TV film)
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (TV film)
Nákaza (TV film)
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Bílý tygr
For a Few Lousy Dollars
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Midnight Heat
Profesionální lovec
Profil vraha
Pád do tmy (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Správná rodina (TV film)
Susie Q (TV film)
1995 Crash
Tajemství pod vodou
1993 From Pig to Oblivion
Tomcat: Dangerous Desires
1992 Útěk z normálu

TV seriály

2015 Continuum (TV seriál)
The Desperate Hours (S04E05)
2014 Continuum (TV seriál)
Wasted Minute (S03E06)
Minute Man (S03E02)
2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Ve skutečnosti (S05E02)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Shockwave (S04E07)
Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Loajalita a pravda (S05E12)
2007 Rabbit Fall (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hollywood Babylon (S02E18)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Morpheus (S10E02)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Rychlejší než blesk (S04E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Seriál Červí díra (S05E12)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Da Vinciho případy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Horečka bílého světla (S01E05)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Po proudu
2003 Moving Malcolm

TV seriály

2005 Robson Arms (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Po proudu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace