foto

Olivier Barthelemy

  • nar. 29.10.1979 (41 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crocs
2018 Chacun pour tous
2014 24 jours
Diskont
2012 Aux yeux de tous
Bankable (TV film)
Co den dluží noci
2011 Largo Winch 2
Mike
2010 Náš den přijde
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 Gangsteři
2006 Satan
Vive la bombe! (TV film)
2005 Pom, le poulain
2002 Barbichette, La

TV seriály

2019 La Dernière Vague (TV seriál)
Les Messagers (E06)
Boomerang (E05)
Déflagration (E04)
další epizody (6)
2017 J'ai 2 Amours (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 La Commune (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Requiem pour un assassin (S01E02)

Hudební videoklipy

2007 Signatune (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky