foto

Ivan Bareš

  • nar. 17.11.1964 (55 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Já, Kajínek (TV seriál)
2010 Tajemství života KHM (TV film)
2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)

TV pořady

2019 100 let české koruny (TV pořad)
2013 Abeceda ČT (TV pořad)
2012 Loučení Václava Havla (TV pořad)
Proces - Stát vs. Bárta, Škárka (TV pořad)
2008 Retro (TV pořad)
2007 Fenomén dnes (TV pořad)
2005 168 hodin (TV pořad)
2004 Reportéři ČT (TV pořad)
2002 U nás v Evropě (TV pořad)
1987 Objektiv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky