foto

Tomáš Kyselka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Každou vteřinu (studentský film)
2012 Můj vysvlečenej deník

TV seriály

2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 1: Oběť (E01)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Krev mé krve (E07)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Vdovičkář (E07)
Zpátky do jednadvacátého století (E05)
Třináctá komnata (E04)
další epizody (5)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 Ivana Korolová - Paleo (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2011 Planeta Yó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky