foto

Mark Bazeley

  • nar. 30.9.1970 (50 let)
    Wantage, hrabství Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
2010 Zvláštní vztahy (TV film)
2009 Prokletý klub
2008 Stacked (TV film)
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Bourneovo ultimátum
Létající zabiják
2006 Královna
2004 A Line in the Sand (TV film)
2003 Byron (TV film)
Crust
2000 Vyšetřování naslepo II - Království slepých (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Náměsíčná (TV film)
Vyšetřování naslepo II - Schovávaná (TV film)
1999 Noemova archa (TV film)
1995 Hlavní podezřelý: Unesené dítě (TV film)
Červencová slavnost

TV seriály

2020 Cobra (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Hanna (TV seriál)
The List (S02E08)
Tacitus (S02E07)
You're With Us Now (S02E06)
2017 Broadchurch (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
The Frankenstein Murders (S01E05)
Seeing Things (S01E02)
Home Fires (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Death of a Detective (S03E01)
2013 Endeavour (TV seriál)
Dívka (S01E02)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
2008 Milenky (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2007 The Time of Your Life (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Canterburské povídky (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Trust (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
Hearts and Bones (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S01E04)
1997 The Broker's Man (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nestálá Země (TV seriál) - vyp.
2015 Konspirace (TV seriál) - vyp.
2012 Rozluštěné poklady (TV seriál) - vyp.
2010 Poslanci do paneláku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky