foto

Roman Poláčik

  • nar. Trstená, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
Tlumočník
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
Padla tma
2016 Potkany (divadelní záznam)
2015 Balada o Šimonovi a Tereze (studentský film)
Nirria (amatérský film)
2014 Děti
L.S.D. (studentský film)
Noc v hotelu, pokoj č. 306 (studentský film)
Slovensko 2.0
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (5)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace