foto

Michele Specht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Fallout: Nuka Break
Through the Eye
2010 Backyard Wedding (TV film)
Laseuteu gatpadeo
2009 Addicted to Facebook
2003 Filmový hrdina

TV seriály

2013 Aperture R&D (TV seriál)
Star Trek Continues (TV seriál)
2012 The New Adventures of Pinkgirl and The Scone (TV seriál)
2007 Carpoolers (TV seriál)
I Hate My 30's (TV seriál)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E15)
2004 Star Trek: New Voyages (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace