foto

Jay McCaslin

  • nar. 3.9.1980 (40 let)
    North York, Ontario, Kanada

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sum 41 - T’Aint For Pleasure (hudební videoklip)
2007 Punk's Not Dead
2006 Sum 41: Rocked - Sum 41 in Congo (koncert)
2003 Sum 41: Sake Bombs and Happy Endings - Live in Tokyo
2001 Sum 41: Introduction to Destruction (koncert)

Hudební videoklipy

2019 Sum 41 - A Death In The Family (hudební videoklip)
Sum 41 - Out For Blood (hudební videoklip)
Sum 41 - 45 (A Matter Of Time) (hudební videoklip)
2017 Sum 41 - Goddamn I'm Dead Again (hudební videoklip)
2016 Sum 41 - Fake My Own Death (hudební videoklip)

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky