foto

Jiří Vojta

  • nar. 26.5.1986 (32 let)
    Stod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlatý podraz
2016 Návštěvníci 3: Revoluce
O otci
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Obraz (E08)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dopis z Ruska (S02E22)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Přítel (S01E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace