foto

Jiří Černý

  • nar. 17.2.1982 (38 let)
    Praha, Československo

Kontakt

  • STUDIO HRDINŮ
    Veletržní palác
    Dukelských hrdinů 47
    Praha 7
    170 00

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kryštof
Šarlatán
2019 Vlastníci
2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
2014 Krásno
Ve vaně
2013 Dům 66b (studentský film)
Líbánky
Příběh kmotra
2012 Modrý tygr
Odpad město smrt
Příliš mladá noc
2010 Hlava-ruce-srdce
PIKO
2009 3 sezóny v pekle
Drahý otec (studentský film)
Klub osamělých srdcí (TV film)
Průvodkyně (studentský film)
2004 Poušť (studentský film)
2003 Obraz Ingrid Majerové (studentský film)
1999 Dámě kord nesluší? (TV film)

TV seriály

2020 Herec (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Olo show (TV seriál)
Mami, ne! (E06)
Dano, prosím tě, už běž! (E05)
Toto není o fešn (E04)
další epizody (5)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Zahraj si se mnou (S03E62)
Rapl (TV seriál)
Cvokhaus (S02E11)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Osudová chyba (E02)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Dáma a Král (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E06)
Specialisté (TV seriál)
Janova láska (S02E03)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Trapný padesátky (TV seriál)
Prezidentka (E06)
Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Nevěsta (S01E01)
2014 Clona (TV seriál)
Samá voda (E04)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klíč (S03E05)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Tajemství (S01E08)
Na oplátku (S01E07)
Otec a dcera (S01E06)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Flirt s cizincem (E12)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Milovníci aneb Naprosto nevydařené rande (S02E05)
2003 Četnické humoresky (TV seriál)
Čest rodu (S02E05)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Requiem (E05)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)
Vratislav Effenberger aneb Lov na černého žraloka
2013 Radokova Trojská válka (TV film)
2012 Film o filmu: Odpad, město, smrt (TV film)
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže

Divadelní záznam

2020 Divadlo Na zábradlí: Tajný agent (divadelní záznam)
2013 Antiklimax (divadelní záznam)
Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
Legenda o sv. pijanovi (divadelní záznam)
Odpad, město, smrt (divadelní záznam)
Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
Proces (divadelní záznam)
Weissenstein (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Číst Havla (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce