foto

Michael Pate

  • nar. 26.2.1920
    Drummoyne, New South Wales, Austrálie
  • zem. 1.9.2008 (88 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Down Rusty Down
1995 Existentialist Cowboy's Last Stand, The
1993 Oficiální popření (TV film)
1988 Sands of the Bedouin (TV film)
1987 Kvílení vlkodlaků 3
1986 Body Business (TV film)
Death of a Soldier
The Adventures of Tom Sawyer
1984 Velbloud a chlapec
1983 Divoká kachna
Return of Captain Invincible, The
1982 Duet for Four
1976 Mad Dog Morgan
1970 Little Jungle Boy (TV film)
1967 Mosby's Marauders
Return of the Gunfighter
1966 The Singing Nun
1965 Brainstorm
Major Dundee
The Great Sioux Massacre
1964 Advance to the Rear
1963 California
Drums of Africa
McLintock!
PT 109
1962 Beauty and the Beast
Sergeants 3
Tower of London
1961 The Canadians
1960 Walk Like a Dragon
1959 Curse of the Undead
Westbound
Zelené království
1958 Desert Hell
Hong Kong Confidential
1957 Something of Value
The Oklahoman
The Tall Stranger
1956 7th Cavalry
Congo Crossing
Reprisal!
The Killer is Loose
The Revolt of Mamie Stover
1955 A Lawless Street
The Court Jester
1954 Král Richard a křižáci
Secret of the Incas, The
Stříbrný kalich
1953 All the Brothers Were Valiant
El Alaméin
Hondo
Houdini
Julius Caesar
Krysy pouště
Rogue's March
Scandal at Scourie
The Maze
The Royal African Rifles
1952 5 Fingers
Face to Face
Target Hong Kong
The Black Castle
1951 Ten Tall Men
The Strange Door
Thunder on the Hill
1950 Bitter Springs
1949 Sons of Matthew
1941 40,000 Horsemen

TV seriály

1988 Dangerous Life, A (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1976 Power Without Glory (TV seriál)
1975 Cash and Company (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)
Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Maya (TV seriál)
Rango (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Acapulco (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

2015 3-D Rarities - a.z.
2002 Mel Gibson: The High Octane Birth of a Superstar
1995 The Celluloid Heroes (TV film)
1955 The Killer Lust

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace