foto

Jim Donovan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 53 Days: The Abduction of Mary Stauffer (TV film)
2012 Fugitive at 17 (TV film)
2010 Dokonalý učitel (TV film)
2009 3 saisons
2008 Experiment strachu (TV film)
2005 Pure
1998 Provocateur
1996 2 Mayhem 3
1995 New Gold Dream

TV seriály

2017 21 Thunder (TV seriál)
Le Siège (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Le Clan (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Voices (S02E08)
Ghost Dance (S02E06)
Cherry Blossoms (S01E09)
2011 Flashpoint (TV seriál)
A Day in the Life (S04E06)
2004 Instant Star (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1996 The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky