foto

Fernando Legarreta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2018 Ánima
2013 Tlatelolco, Verano de 68
2008 Úhel pohledu
2006 Sexo, amor y otras perversiones
2005 Legenda o Zorrovi

TV seriály

2021 Coyote (TV seriál)
Plaza De Nada (E06)
King Tide (E05)
Juan Doe (E04)
další epizody (6)
2019 Los Pecados de Bárbara (TV seriál)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Sever (S02E15)
Duch (S02E14)
U skomírajícího ohně (S02E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky