foto

Jana Kepková

  • nar. 7.12.2001 (18 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zloději zelených koní
2014 Poslední cyklista (TV film)
2010 Občanský průkaz
2007 Miluješ mě? (studentský film)

TV seriály

2012 Trapasy (TV seriál)
Krtek (S05E10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina

Host

TV pořady

2010 Talentmania (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky