foto

Petr Matoušek

  • nar. 4.12.1967 (51 let)
    Mladá Boleslav, Československo

Biografie

Petr Matoušek se narodil 4. prosince 1967 v Mladé Boleslavi. Od 17 let se věnuje divadlu. Prošel řadu amatérských souborů (DS Kolár, divadlo poezie Jarky Jenčíkové). V letech 1994 - 95 byl vedoucím uměleckotechnického provozu nově vzniklého samotného divadla v Mladé Boleslavi.

V roce 1998 založil spolu se Simonou Hájkovou Divadýlko na dalni, kde je činný do dnes. Hraje, režíruje, píše scénáře. Od roku 2004 se objevuje v reklamách a drobnějších rolích ve filmu a televizi.

petrmat67

Herecká filmografie

Filmy

2010 PIKO

TV seriály

2014 Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kněz (S01E11)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Výsledky (S03E05)
2005 Ulice (TV seriál)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace