foto

Alfonso Quijada

  • nar. 24.3.1971 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film)
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
Touha po pomstě
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Ice Blues
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
Tornádo nad New Yorkem (TV film)
2007 Blonďatá a blonďatější
2004 Supersmradi - Malí Géniové 2
2003 Dreaming of Julia - vyp.
X-Men 2
2000 G-Saviour (TV film)
1999 Freeway II: Confessions of a Trickbaby
1997 Vyděrači
1996 Výprava smrti (TV film)
1994 Nekonečný příběh 3
Timecop
1992 Killer Among Friends, A (TV film)

TV seriály

2006 Exes & Ohs (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
Highlander (TV seriál)
Blind Faith (S03E13)
1993 Madison (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Zone (S02E06)
1992 Kavárna U Noční můry (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Baby Blues (S05E13)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky