foto

Christiaan Van Vuuren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tři léta
2016 Australský testosteron

TV seriály

2020 Bloom (TV seriál)
The Cult of Gwendolyn Reed (S02E06)
The Evermore (S02E05)
Truer Love (S02E04)
další epizody (6)
2018 Squinters (TV seriál)
2017 The Other Guy (TV seriál)
Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Who's Your Daddy? (S02E05)
Surrogate (S02E03)
další epizody (4)
2016 Rostered On (TV seriál)
Stag (TV seriál)
Wham Bam Thank You Ma'am (TV seriál)
2014 Soul Mates (TV seriál)
2013 #7DaysLater (TV seriál)
Deadbeat Dads (TV seriál)
Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
2012 Event Zero (TV seriál)
Skit Box (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 A Sunburnt Christmas

TV seriály

2018 Sando (TV seriál)
Squinters (TV seriál)
2014 Soul Mates (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
2012 Skit Box (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Nové opičí legendy (TV seriál)
Shadow Boxing (S02E10)
Graveyard of the Gods (S02E01)
2014 Soul Mates (TV seriál)
2012 Skit Box (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky