foto

Ryan Kennedy

  • nar. 6.12.1982 (36 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Marrying Mr. Darcy (TV film)
2016 Lásce v patách (TV film)
2015 The Unauthorized Melrose Place Story (TV film)
2014 Dokonalé štěstí (TV film)
2013 Embrace of the Vampire
Nearlyweds (TV film)
2012 Hanin zákon (TV film)
2011 Bend, The
2010 Super Hybrid
2009 Break-Up Artist, The
Ledové tornádo (TV film)
2008 Jedovatý břečťan 4: Tajné společenství (TV film)
Ničivé tornádo (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Taming Tammy
2006 Vražda je tak snadná (TV film)
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Přítel z mládí (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Co oči nevidí (TV film)
2002 Den osynlige

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
My Love Is Vengeance (S01E10)
Exposure (S01E07)
Cuckoo (S01E06)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 1/4 (S06E10)
Zlá krev (S05E18)
2016 Mistresses (TV seriál)
Under Pressure (S04E03)
Motiv (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Virál (S13E06)
2014 Defiance (TV seriál)
Beasts of Burden (S02E04)
The Cord and the Ax (S02E03)
In My Secret Life (S02E02)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Řetězová reakce (S03E15)
Pomsta je sladká (S03E09)
2013 Longmire (TV seriál)
The Great Spirit (S02E08)
2010 Superkočky (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (4)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
V (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Remote Control (S02E06)
Smallville (TV seriál)
Doomsday (S08E22)
Legie superhrdinů (S08E11)
2008 Svatyně (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Whistler (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace