foto

Luboš Vrňata

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Smrt pedofila (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Divadelní představení (S02E05)
2013 Helena (TV seriál)
Spolehni se na svého muže (S03E08)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Forbes (E05)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2005 Eden (TV seriál)
Nové auto (E04)
Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace