foto

Ami Smolartchik

  • nar. 15.1.1970 (51 let)
    Haifa, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lešení
2016 Haotzar Me'ever lanahar
2015 Falafel atomi
Jeruzalém: Brána do pekel
2014 Shoshana khaloutz merkazi
2013 Kidon
2005 Bruno Meohav (TV film)
2003 Sima Vaknin Machshefa
1999 Mivtza Savta (TV film)
1996 Zolgot Hadma'ot Me'atzman

TV seriály

2020 Údolí slz (TV seriál)
The Heavens Are Watching (E02)
Pride Before a Fall (E01)
2016 Charlie Golf One (TV seriál)
2011 Sabri Maranan (TV seriál)
2004 Ahava Ze Koev (TV seriál)
1999 Chevre Ha-Tovim, Ha- (TV seriál)
1998 Esrim plus (TV seriál)
1997 Florentine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky