foto

Marion Pöllmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Ocillas letzte Chance (TV film)
2018 Leben im Kronendach (TV film)
2016 Die Karibik (TV seriál)
2013 Zu den Quellen des Essequibo (TV seriál)
2012 Velká pětka Jižní Ameriky (TV seriál)
2011 Der Böhmerwald (TV film)
Wildes Deutschland (TV seriál)
2010 Auf der Fährte des Jaguars - Im Dschungel Guyanas (TV film)
2009 Tief im Regenwald (TV film)
2006 Pátrání po obří anakondě (TV film)
Wisente und Wölfe (TV film)
2004 Termiten zum Frühstück (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Leben im Kronendach (TV film)
2011 Wildes Deutschland (TV seriál)
2004 Termiten zum Frühstück (TV film)
2001 Europas wilder Osten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky