foto

Natasha Yarovenko

  • nar. 23.7.1979 (37 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natasha Yavorenko se narodila 23. července 1981 v Oděse na Ukrajině ruské matce a ukrajinskému otci. Vystudovala rusko-anglickou filologii na univerzitě v rodné Oděse. Po dokončení studíí se s rodinou odstěhovala do Španělska a usadila v Barceloně.

Dostala místo v Katalánské regionální televizi a ta ji otevřela dveře do světa filmů a seriálů. V roce 2004 debutovala ve filmu JOVÉS režisérů Ramóna a Torrase. Mohli jsem ji vidět například ve filmech DENÍK NYMFOMANKY (2008), NEGRO BUENOS AIRES (2009) v seriálech LALOLA (2008) nebo INOCENTES (2010). V roce 2010 si se španělskou herečkou Elenou Anayou zahrála v lesbickém, eroticky laděném filmu POKOJ V ŘÍMĚ. Ve stejném roce byla za roli ve filmu POKOJ V ŘÍMĚ nominována na prestižní španělskou cenu GOYA za nejlepší herečku.

Ondřej "Saur.us" Javůrek

Herecká filmografie

Filmy

2012 Aftershock
2011 El Capitán Trueno y el Santo Grial
2010 Poslední noc v Římě
2009 Negro Buenos Aires
2008 Deník nymfomanky
2006 Omar Martínez (TV film)
2004 Estúpidos, basado en hechos reales
Joves
2003 Dona de gel, La (TV film)

TV seriály

2015 Las aventuras del capitán Alatriste (TV seriál)
2010 Inocentes (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace