foto

Danny Pudi

  • nar. 10.3.1979 (41 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Danny se narodil 10. března 1979 v Chicagu, kde i vyrostl. Když se na něj podíváte, málokdo by odhadl, že jeho rodnou řečí je polština. Po rodičích má v sobě geny jak polské, tak i indické. Studoval tanec v Chicagu a navštěvoval Marquette University v Millwaukee. V roce 2001 promoval v oboru Divadlo a komunikace.

Díky tomu, že získal stipendium a nemusel platit školné, se mohl věnovat rozvíjení svého komediálního talentu ve Stand-Up komediích. V roce 2005 se přestěhoval do Los Angeles, kde začal navštěvovat konkurzy. Získal role v několika seriálech, objevil se v GILMOROVÝCH DĚVČATECH, POHOTOVOSTI nebo THE GREEK. Zahrál si i v několika reklamách, z nichž za zmínku stojí ty na Snickers, McDonald, T-Mobile nebo Pokemon.

Svou komediální kariéru nastartoval ve filmu ROAD TRIP: BEER PONG. Po této roli přišla ta, která se dá označit za jeho nejvýraznější. Hraje Abeda Nadira v seriálu COMMUNITY.

V osobním životě je ženatý s láskou z prvního ročníku na Marquette. Její jméno je Bridget Showalter. Danny rád běhá, už se zúčastnil několika maratonů.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 Coffee Shop Names
2019 Babysplitters
2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 The Morning the Sun Fell Down
The Tiger Hunter
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Strange Calls (TV film)
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 Knights of Badassdom
Vijay and I
Život mé sestry
2012 Výlet s mámou
2011 Where the Magic Happens
2010 Blowout Sale
Ghetto Prom Emporium
2009 Road Trip: Pivní pong
2008 Giants of Radio (TV film)
2007 Cop Show

TV seriály

2020 Mythic Quest: Raven's Banquet (TV seriál)
Blood Ocean (E09)
Brendan (E08)
Permadeath (E07)
další epizody (8)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 14 (S03E14)
Epizoda 13 (S03E13)
další epizody (15)
2019 Kačeří příběhy (TV seriál)
Moonvasion! (S02E24)
The Richest Duck in the World! (S02E23)
GlomTales! (S02E22)
další epizody (17)
2018 Herveyho děvčata – napořád! (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Last Christmas! (S02E06)
Storkules in Duckburg! (S02E05)
The Town Where Everyone Was Nice! (S02E04)
další epizody (18)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and an Ex-Con (with Danny Pudi) (E11)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Nedosažitelný vrchol hory Fakt Nejdeslézt! (S01E09)
Toth-Raovy živé mumie! (S01E08)
Pekelná praxe u Semzy Zobana! (S01E07)
další epizody (9)
Powerless (TV seriál)
Van of the Year (E12)
Win, Luthor, Draw (E11)
No Consequence Day (E10)
další epizody (12)
The Guest Book (TV seriál)
Story One (S01E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
You've Got Blackmail (S02E04)
Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
2015 Zpátky do školy (TV seriál)
Emocionální důsledky televizního vysílání (S06E13)
Svatební videotvorba (S06E12)
Moderní špionáž (S06E11)
další epizody (13)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
další epizody (13)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Nejtemnější časová osa (S04E13)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
Základy lidské anatomie (S04E11)
další epizody (13)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Book Club, The (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
První dynastie Chang (S03E21)
Digitální plánování pozůstalosti (S03E20)
další epizody (12)
2011 Město žen (TV seriál)
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22)
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21)
Zpátky do školy (TV seriál)
Regionální vánoční hudba (S03E10)
Stolní fotbal a noční bdění (S03E09)
Natáčení dokumentu: Návrat (S03E08)
další epizody (23)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
Robot Chicken (TV seriál)
The Core, the Thief, His Wife and Her Lover (S05E15)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Abedovy nezvladatelné Vánoce (S02E11)
Diplom z mixologie (S02E10)
Konspirační teorie a návrhy interiérů (S02E09)
další epizody (24)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
2008 Greek (TV seriál)
No Campus for Old Rules (S01E19)
Move On. Cartwrights (S01E16)
Highway to the Discomfort Zone (S01E13)
2007 Greek (TV seriál)
The Rusty Nail (S01E03)
Pearsonovi (TV seriál)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Západní křídlo (TV seriál)
Two Weeks Out (S07E14)
Pohotovost (TV seriál)
Ztraceni v Americe (S12E17)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
Untucked

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Untucked

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce