foto

Danny Pudi

  • nar. 10.3.1979 (38 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Danny se narodil 10. března 1979 v Chicagu, kde i vyrostl. Když se na něj podíváte, málokdo by odhadl, že jeho rodnou řečí je polština. Po rodičích má v sobě geny jak polské, tak i indické. Studoval tanec v Chicagu a navštěvoval Marquette University v Millwaukee. V roce 2001 promoval v oboru Divadlo a komunikace.

Díky tomu, že získal stipendium a nemusel platit školné, se mohl věnovat rozvíjení svého komediálního talentu ve Stand-Up komediích. V roce 2005 se přestěhoval do Los Angeles, kde začal navštěvovat konkurzy. Získal role v několika seriálech, objevil se v GILMOROVÝCH DĚVČATECH, POHOTOVOSTI nebo THE GREEK. Zahrál si i v několika reklamách, z nichž za zmínku stojí ty na Snickers, McDonald, T-Mobile nebo Pokemon.

Svou komediální kariéru nastartoval ve filmu ROAD TRIP: BEER PONG. Po této roli přišla ta, která se dá označit za jeho nejvýraznější. Hraje Abeda Nadira v seriálu COMMUNITY.

V osobním životě je ženatý s láskou z prvního ročníku na Marquette. Její jméno je Bridget Showalter. Danny rád běhá, už se zúčastnil několika maratonů.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice
2016 The Morning the Sun Fell Down
Tiger Hunter, The
2015 Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Strange Calls (TV film)
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
2013 Knights of Badassdom
Vijay and I
Život mé sestry
2012 Výlet s mámou
2011 Where the Magic Happens
2010 Blowout Sale
Ghetto Prom Emporium
2009 Road Trip: Pivní pong
2008 Giants of Radio (TV film)
2007 Cop Show

TV seriály

2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
The Living Mummies of Toth-Ra! (E08)
The House of the Lucky Gander! (E07)
další epizody (9)
Powerless (TV seriál)
Emergency Punch-Up (E09)
Green Furious (E08)
Van v Emily: Dawn of Justice (E07)
další epizody (9)
The Guest Book (TV seriál)
Story One (E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
You've Got Blackmail (S02E04)
Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Book Club, The (TV seriál)
2011 Město žen (TV seriál)
Něco je ve vzduchu 2. část (S02E22)
Něco je ve vzduchu 1. část (S02E21)
Chuck (TV seriál)
Chuck a virus (S05E05)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Pascalův trojúhelník znovuobjevený (S01E25)
Angličtina jako druhý jazyk (S01E24)
Moderní vedení války (S01E23)
další epizody (13)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
Srovnávací religionistika (S01E12)
Otázka lidské sexuality (S01E11)
Ekologie (S01E10)
další epizody (12)
2007 Greek (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Manželství po francouzsku (S07E07)
Buldoci, do toho! (S07E06)
1999 Západní křídlo (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
Untucked

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Untucked

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace