foto

Colin K. Gray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Západní křídlo (TV seriál)
Lord John Marbury (S01E11)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Enemies (S01E08)
The State Dinner (S01E07)
1996 JAG (TV seriál)
Bratrství (S01E11)
1995 The Hardy Boys (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2006 Freedom's Fury

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2006 Freedom's Fury

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace