foto

Miki Sakai

  • nar. 21.2.1978 (40 let)
    Šizuoka, Šizuoka, Honšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Misodži onna wa romančikku na jume o miru ka?
2013 Taxi Driver no Suiri Nisshi 34 (TV film)
2011 Gekidžóban Kamen Rider Ózu Wonderful: Šógun to 21 no core medals
Hačigacu no love song
2009 Samajó jaiba
2008 Hana no hokori (TV film)
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Nagai nagai satsujin
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Saišú heiki kanodžo: Another love song
2003 Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
One piece: Dead end no bôken
Shoro nagashi
2002 Ašita ga aru sa: The Movie
2001 Hakusen Nagashi ~Tabidachi no Uta (TV film)
Tomie: Re-birth
2000 Home Sweet Home
Jubunairu
1999 24 džikan dake no uso (TV film)
Hakusen Nagashi hatachi no kaze (TV film)
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
Rakuen eno hashi (TV film)
Shin dousei jidai (TV film)
Shinano no Columbo (TV film)
Taian ni butsumetsu
1997 Ai suru
Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
Júkai
Koi to hanabi to kanranša
Nagareita šičinin
1996 Hakusyuu no Toki (TV film)
Mijazawa Kendži: Sono ai
Skip (TV film)
1995 Hijumeri no tó
Love Letter

TV seriály

2018 Icumademo široi hane (TV seriál)
2017 Blanket Cats (TV seriál)
Kataomoi (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Kamogawa šokudó (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Keibuho Sugijama Šintaró (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Meido in Japan (TV seriál)
Shinryochu In The Room (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2009 Gynae: Sanfujinka no onna tachi (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
2008 Keiji no Shomei (TV seriál)
2006 Beni no Monsho (TV seriál)
2003 Saigo no Bengonin (TV seriál)
2002 HR (TV seriál)
Rimōto (TV seriál)
2001 Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
Rabu reborjúšon (TV seriál)
2000 Ashita wo Dakishimete (TV seriál)
1999 Maiko-san wa Meitantei! (TV seriál)
1998 Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
Boy Hunt (TV seriál)
Kurenai (TV seriál)
Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)
1996 Hakusen nagaši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace