foto

Peter Breck

  • nar. 13.3.1929
    Haverhill, Massachusetts, USA
  • zem. 6.2.2012 (82 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
1999 Enemy Action
1993 Přísahal jsem pomstu (TV film)
1992 Návrat nepojmenovatelného
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Highway 61
I Still Dream of Jeannie (TV film)
1990 Terminal City Ricochet
1982 Meč a čaroděj
1974 Benji
1973 Man for Hanging, A (TV film)
1965 Slavní jezdci
1963 Chodba šoků
Hootenanny Hoot
The Crawling Hand
1962 Lad: A Dog
1961 Portrait of a Mobster
1960 The Beatniks
1959 The Wild and the Innocent
1958 Chci žít!
Hromská cesta

TV seriály

2002 John Doe (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Secret Empire (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1994 Tigrero: film, který nikdy nebyl natočen - a.z.

TV pořady

1968 It Takes Two (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace