foto

Helmut Fischer

  • nar. 15.11.1926
    Mníchov, Německá říše
  • zem. 14.6.1997 (70 let)
    Riedering, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Fröhlich geschieden (TV film)
1996 Drei in fremden Betten (TV film)
Drei in fremden Kissen (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Ein feiner Herr (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
1993 Ein Schloss am Wörthersee - Sommerkapriolen (TV film)
Frühlingsgefühle - Eine Geschichte von Peter und Paul (TV film)
Probefahrt ins Paradies
1992 Der Unschuldsengel (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geisterfahrer (TV film)
Jede Menge Schmidt (TV film)
1988 Něžní zmatkáři 2
Starke Zeiten
1987 Hexenschuß (TV film)
Něžní zmatkáři
Tatort - Die Macht des Schicksals (TV film)
Tatort - Gegenspieler (TV film)
Tatort - Wunschlos tot (TV film)
1985 Tatort - Schicki-Micki (TV film)
1984 Maminko, jen žádnou paniku
Tatort - Heißer Schnee (TV film)
1983 Tatort - Roulette mit 6 Kugeln (TV film)
1982 Tatort - Tod auf dem Rastplatz (TV film)
1981 Mein Freund, der Scheich (TV film)
Tatort - Im Fadenkreuz (TV film)
Tatort - Usambaraveilchen (TV film)
1980 Die Undankbare (TV film)
Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Der Durchdreher
Tatort - Der King (TV film)
Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
Tatort - Maria im Elend (TV film)
1978 Einhorn, Das
Sachrang (TV film)
Tatort - Schlußverkauf (TV film)
Tatort - Schwarze Einser (TV film)
1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
Tatort - Wer andern eine Grube gräbt (TV film)
1976 Tatort - Transit ins Jenseits (TV film)
Tatort - Wohnheim Westendstraße (TV film)
1975 Tatort - Als gestohlen gemeldet (TV film)
Tatort - Das zweite Geständnis (TV film)
1974 Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
Tatort - Weißblaue Turnschuhe (TV film)
1972 Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
Die Schrott-Story (TV film)
1970 Recht auf Gewissen (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Der Besuch (TV film)
1968 Die Schlacht bei Lobositz (TV film)
Knüpfe das Netz nach dem Fisch (TV film)
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
Umsonst (TV film)
1962 Florence und der Zahnarzt (TV film)
1961 Der jüngste Tag (TV film)
1960 Honneurs de la guerre, Les
Oh, diese Bayern!

TV seriály

1996 Wir Königskinder (TV seriál)
1994 Peter und Paul (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
Unsere schönsten Jahre (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 Fast wia im richtigen Leben (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2018 Helmut Fischer - eine Legende. Unvergessen. (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Starke Zeiten

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Moffellieder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace