foto

Josephine Bornebusch

  • nar. 12.9.1981 (37 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
2017 Solsidan
2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Amnesia
Den som söker
Láska a citróny
2009 Kenny Begins
Scener ur ett kändisskap
Så olika
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2002 Kouzlo psa
2000 Skleněná křídla
Ztraceni beze stopy
1999 Nya lögner (TV film)
1983 Moderna människor

TV seriály

2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)
Sjukskriven (S02E08)
další epizody (10)
Solsidan (TV seriál)
4:a vid Nytorget (S05E10)
Klassåterträff (S05E09)
Hunkvinet (S05E08)
další epizody (10)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Rozchody (S01E08)
další epizody (10)
2013 Solsidan (TV seriál)
Dop (S04E10)
Rättegången (S04E09)
Total bukplastik (S04E08)
další epizody (10)
2012 NAV, Norway (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
Solsidan (TV seriál)
Vattnet går (S03E10)
Kemtvätten (S03E09)
Miljövänlig (S03E08)
další epizody (10)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
Fredde och Mickan åker på slottsweekend (S02E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)
Förlossning (S01E10)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
další epizody (10)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2003 Paragraf 9 (TV seriál)
2000 Hotel Seger (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Rozchody (S01E08)
další epizody (10)
2010 Solsidan (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)
Sjukskriven (S02E08)
další epizody (10)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Rozchody (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)
1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace