foto

Gustav Hašek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Islamofob
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2007 O život

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hostující Chefka (S03E22)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
48 hodin (S01E07)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Myslíš to vážně? (S02E02)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chyťte kocoura! (S03E21)

Dokumentární

2015 Backstage: Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)

TV pořady

2015 Prima hodinka (TV pořad)
2014 Mezi půlky (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace