foto

Gustav Hašek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Islamofob
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2007 O život

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Rituál (E07)
2019 Specialisté (TV seriál)
Tři ženy (S04E14)
2017 Bohéma (TV seriál)
Vyhrát za každou cenu (E05)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Hostující Chefka (S03E22)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
48 hodin (S01E07)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
Tak trochu ženatý (S01E09)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Myslíš to vážně? (S02E02)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chyťte kocoura! (S03E21)

Dokumentární

2020 Malé PostApo (TV seriál)
2015 Backstage: Podivuhodné cesty Julese Verna (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Host

TV pořady

2015 Prima hodinka (TV pořad)
2014 Mezi půlky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky