foto

Ai Maeda

  • nar. 19.4.1975 (44 let)
    Kóbe, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
2015 Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Eiga Precure All Stars New Stage 3: Eien no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2008 Strait Jacket: International Ver.
2007 Strait Jacket
Sylvanian Families (TV film)
2005 Gekidžóban kondžiki no Gash Bell!! Mecha Vulkan no raišú
2004 Gekidžóban kondžiki no Gash Bell!! 101 Banme no mamono
2003 Kill Bill
2002 Kigeki
2001 Digimon Adventure 02: Diablomon no gjakušú
2000 Digimon Adventure 02: Zenpen Digimon Hurricane jōriku!! - Kōhen chōzetsu shinka!! Ōgon no Digimental
Digimon Adventure: Bokura no War Game

TV seriály

2015 World Trigger: Tōbōsha hen (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
M3: Sono kuroki hagane (TV seriál)
World Trigger (TV seriál)
2012 Robotics;Notes (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
2010 Nurarihjon no mago (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Kaidan Restaurant (TV seriál)
Sasameki koto (TV seriál)
2007 Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
2006 Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Bóken ó Beet: Excellion (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 Bóken ó Beet (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 F-Zero Falcon densecu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
2001 Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
2000 Baby Felix (TV seriál)
Denšin mamotte šugogetten! (TV seriál)
Digimon Adventure 02 (TV seriál)
Mushrambo (TV seriál)
1999 Digimon (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
1997 Master Mosquiton '99 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace