foto

Martin Sochor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Případ pro malíře (TV film)
2011 L'Infiltré (TV film)
2007 Edith Piaf
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)
1997 Cesta do Paříže (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Zabitá příležitost (E02)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
2009 Poste restante (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hurá do života! (S03E13)
Mázlové se nevzdávají (S03E12)
Budeš nám mávat? (S03E09)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace