foto

Martin Sochor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Případ pro malíře (TV film)
2011 L'Infiltré (TV film)
2007 Edith Piaf
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)
1997 Cesta do Paříže (TV film)

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Pláč doktorky Růžičkové (S04E80)
Mesiáš (S04E72)
Comeback (S04E70)
další epizody (11)
2019 Modrý kód (TV seriál)
Tiskovka (S04E32)
O rodičích a dětech (S04E16)
Špatné zprávy (S04E04)
další epizody (14)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Rána pod pás (S03E30)
Nové proudy (S03E14)
Rána (S02E81)
další epizody (5)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Lepší než fénix (S02E30)
Ani málo, ani moc (S02E14)
Sebeobětování? (S02E12)
další epizody (10)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Vyprávěj (TV seriál)
Rakovina (S05E16)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
2009 Poste restante (TV seriál)
Přepadení (E05)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
Kateřina je zpátky (S01E10)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hurá do života! (S03E13)
Mázlové se nevzdávají (S03E12)
Budeš nám mávat? (S03E09)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Sám doma IV. (S02E03)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Záměna (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky