foto

Robert Hájek

  • nar. 2.7.1992 (27 let)
    Praha, Československo

Biografie

Rober Hájek se narodil 2. července 1992 v Praze v Podolí. Po úspěšném absolvování základní školy v roce 2007 začal studovat na Pražské konzervatoři oddělení hudebně dramatické.

Svou asi nejznámější roli - Macha z filmového zpracování MACH, ŠEBESTOVÁ A KOUZELNÉ SLUCHÁTKO, si zahrál v roce 2001. Dále si zahrál menší role v seriálu JOSEF A LY, a ve filmech BEKYNĚ MNIŠKA a BLUDIČKY. Jeho hlas můžeme slyšet i v dabingu (naposledy nadaboval hlavního hrdinu ve filmu Justin: Jak se stát rytířem). Krom toho také hraje v divadle ABC, například v představení Sen čarovné noci.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bludičky (TV film)
2008 Bekyně mniška (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Operace Ofsajd (S02E02)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Závody se smrtí (E10)
Rodokmen (E09)
další epizody (11)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Bestie (S01E10)
další epizody (12)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2004 Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2005 Václav Vorlíček, král pohádek a komedií (TV film)
2001 Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (TV film)