foto

Alexander Nanau

  • nar. 18.5.1979 (41 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2017 Nothingwood
2014 Toto a jeho sestry
2009 Život podle Iona B. (TV film)
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

TV pořady

2012 Sohvasurffaajat (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky