foto

Alexander Nanau

  • nar. 18.5.1979 (41 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

European Film Awards

Warsaw IFF

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2017 Nothingwood
2014 Toto a jeho sestry
2009 Život podle Iona B. (TV film)
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

TV pořady

2012 Sohvasurffaajat (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Colectiv
2006 Peter Zadek inszeniert Peer Gynt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky