foto

Carlson Young

  • nar. 29.10.1990 (26 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Country Called Home
The Night Is Young
2014 Premature
2013 The Kid
2011 Obviněná (TV film)
2010 Dog Who Saved Christmas Vacation, The (TV film)

TV seriály

2016 Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
Grimm (TV seriál)
Král krys (S05E05)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
There's No Place Like Homecoming (S01E06)
Reality Bites Me (S01E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
Devět zločinů (S03E04)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Tenkrát v Texasu (S04E08)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace