foto

Elise Eberle

  • nar. 6.3.1993 (27 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Call to Spy
2015 Zero
2014 Chasing the Devil
2013 Nadechni se
Naši a já
2012 Tygří oči
2011 Lemonade Mouth (TV film)
2009 Láska a tanec
2007 Divočáci
2006 Astronaut

TV seriály

2020 Shameless (TV seriál)
"Gallavich!" (S10E12)
Location, Location, Location (S10E11)
2019 Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
2017 The Last Tycoon (TV seriál)
A More Perfect Union (E07)
A Brady-American Christmas (E06)
Burying the Boy Genius (E04)
Salem (TV seriál)
Black Sunday (S03E10)
Friday's Knights (S03E08)
The Man Who Was Thursday (S03E07)
2016 Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
Night's Black Agents (S03E04)
The Reckoning (S03E03)
2015 Salem (TV seriál)
The Witching Hour (S02E13)
Midnight Never Come (S02E12)
On Earth as in Hell (S02E11)
další epizody (13)
2014 Salem (TV seriál)
All Fall Down (S01E13)
Ashes to Ashes (S01E12)
Cat and Mouse (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky