foto

Anna Louise Sargeant

  • nar. 22.11.1992 (24 let)
    Hythe, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 1922
2015 Padesát odstínů šedi
2009 Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Zahraniční vztahy (S04E08)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2010 Hiccups (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace