foto

Emma Degerstedt

  • nar. 13.4.1992 (25 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emma Degerstedt je americká herečka. Narodila se v roce 1992 dne 13. dubna v Long Beach v Kalifornii. Chodí na University of California v Los Angeles, kde studuje obor divadla. Diváci jí mohli vidět v seriálech jako jsou MŮJ PŘÍTEL MONK, TEORIE VELKÉHO TŘESKU, SAMANTHA WHO?, NA DOŽIVOTÍ. V roce 2008 hrála ve filmu PODIVUHODNÝ PŘÍPAD BENJAMINA BUTTONA po boku Brada Pitta. Má staršího bratra Matse. Její předkové pocházejí ze Švédska.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona

TV seriály

2008 Na doživotí (TV seriál)
Když se otevře země (S02E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Jeruzalémská dualita (S01E12)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace