foto

Morgan Griffin

  • nar. 4.6.1992 (24 let)
    Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato modrooká kráska je začínající australská herečka Morgan Griffin, která se narodila 4. června 1992 v Austrálii. Herečkou je už od roku 2006. Chodila do soukromé, internátní školy Kincoppal Scholl v Sindey. Tu absolvovala v roce 2009. 

Svoji první a velkou roli ztvárnila v seriálu The Sleepover Club. Samotný seriál se začal vysílat už v roce 2003, kdy se odvysílala první série, celkem 26 epizod. Pro druhou sérii bylo rozhodnuto , že hlavní roli získá Morgan. Od roku 2006 - 2007 si tedy zahrála Charlie, celkem v 25. epizodách. 

Po tomto seriálu získala role do malých i větších projektů. Jejím prvním filmem se stalo drama September z roku 2007. Větší roli získala ve filmu Charlie & Boots, kde si zahrála po boku Paula Hogana v roce 2009. V roce 2013 se objevila po boku Davida Duchovny ve filmu Mocnější než slova. Za zvláštní zmínku stojí krátkometrážní film Island (2012). Morgan si zahrála hlavní roli Hannu. 

Dále se objevila ve filmech jako jsou: Zapomenutý ostrov (2008 - neuvedena v titulcích), To se stává (2009), Cliffy (2013) a Nezlomný (2014). Jejím posledním filmem je San Andreas, hrála roli Natálie a hned na začátku jí zachraňuje Raimond Gaines (Dwayne Johnson)

Jejím nejnovějším filmem je romantická komedie Spin out (2016), kde společně s Xavierem Samuelem má hlavní roli.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spin Out
2015 San Andreas
2014 Nezlomný
2013 Cliffy (TV film)
Mocnější než slova
2009 Charlie & Boots
To se stává
2008 Zapomenutý ostrov
2007 September

TV seriály

2003 The Sleepover Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace