foto

Manuel Pacho

  • nar. 1952
    Oviedo, Asturias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Zvířátka a lupiči

TV seriály

1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1989 Trotamúsicos, Los (TV seriál)
1985 Platos rotos (TV seriál)

Dokumentární

2020 El Estado contra Pablo Ibar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Nejméně očekávaný den: Zákulisí týmu Movistar 2019 (TV seriál)
1992 Picasso, ocho historias de amor

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky