foto

Ruby Kammer

  • nar. 10.3.1992 (28 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 MJ
Špión, který mi dal kopačky
2011 6 giorni sulla terra
2010 Cocapop
2008 Così vanno le cose (TV film)
2007 Un dottore quasi perfetto (TV film)
2004 Evilenko
Nero, císař římský (TV film)
2003 Enzo Ferrari (TV film)
Náměstí Pěti měsíců

TV seriály

2015 Secret Life of Boys (TV seriál)
2008 Přítelkyně (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky