foto

Chloe Bridges

  • nar. 27.12.1991 (25 let)
    Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chloe Bridges, vlastným menom Chloe Suazo, sa narodila 27.12.1991 v Louisiane. Je to americká herečka, ktorá je známa hlavne ako Zoey Moreno v sitcome Freddie a Dana Turner v TV filme Camp Rock 2: The Final Jam. Bola aj horúcou kandidátkou pre rolu Mitchie Torres v prvom Camp Rocku, ale túto úlohu nakoniec stvárnila Demi Lovato.

V roku 2009 hrala v snímke Legally Blondes (Pravá blondínka 3) a v horore Forget Me Not. V marci 2012 začala hrať Donnu LaDonnu v seriáli The Carrie Diares, ktorý mal premiéru v januári 2013.

Danka "Dan5usqa" Krúželová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skate God
2017 Life Boat
2015 Nightlight
Poslední nás zachrání
2014 Mantervention
2013 Rodinný víkend
Social Nightmare (TV film)
2011 Worst. Prom. Ever. (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2009 Forget Me Not
Pravá blondýnka 3
2008 Přesný zásah

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Power Play (S07E14)
2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
2014 Prolhané krásky (TV seriál)
Thrown from the Ride (S05E04)
Surfing the Aftershocks (S05E03)
2013 The Carrie Diaries (TV seriál)
2012 Nová holka (TV seriál)
Děti (S01E21)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace