foto

Christa B. Allen

  • nar. 11.11.1991 (27 let)
    Wildomar, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dying for a Baby (TV film)
When Vows Break
2018 The Queen of Sin (TV film)
2017 Dead on Arrival
Family of Lies (TV film)
One of Us
The Valley
2016 Beznadějný romantik (TV film)
2015 Darknet Delivered: A Silk Road Story
2012 Detention of the Dead
2011 Deadly Sibling Rivalry (TV film)
One Kine Day
2010 One Wish
2009 Bejvalek se nezbavíš
Mládí v hajzlu
Na míle daleko (TV film)
2006 Merry Little Christmas, A
2004 Přes noc třicítkou

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Code Black (TV seriál)
Only Human (S03E09)
2015 Pomsta (TV seriál) - herec, a.z.
Two Graves (S04E23)
Plea (S04E22)
Exposure (S04E19) - a.z.
2014 Pomsta (TV seriál)
Damage (S04E06)
Repercussions (S04E05)
Meteor (S04E04)
další epizody (17)
2013 Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Surrender (S03E09)
Secrecy (S03E08)
další epizody (23)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Iluze (S02E06)
Odpuštění (S02E05)
další epizody (17)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Podezření (S01E09)
další epizody (11)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Volná láska (S07E20)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Justiční omyl (S09E14)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Já, jenom já (S05E10)
2007 Cory in the House (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2006 Médium (TV seriál)
Blood Relation (S03E04)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)

Dokumentární

2009 Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)

Host

TV pořady

2009 House of Jazmin (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace