foto

Hyun-sook Park

  • nar. 5.5.1968 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dambo
2018 Seteupeullei
2015 Aelliseu : wondeolaendeueseo on sonyeon
2008 Agiwa na
2003 Madeullen

TV seriály

2020 Yeonghonuseongong (TV seriál)
2019 Pungkyeong (TV seriál)
Uahan ga (TV seriál)
브이아이피 (TV seriál)
2018 Inhyeongeui jib (TV seriál)
Sasaenggyeoldan romaenseu (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Dasi mannan segye (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Gunju : gamyeoneui juin (TV seriál)
Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Geuraedo pooreureun nalae (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
2012 Ohjaryongi ganda (TV seriál)
2011 Seupayi Myeong Wol (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
Gamunui yeonggwang (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
2002 Gyeoul yeonga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky