foto

Ji-yun Seol

  • nar. 1970
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabbeun nyeoseokdeul : deo mubi
Things Like Dogs
2018 Dejabyu
Imeool wihan haengjingok
2011 Akineun neomu manhada
Chaepowang
Ohjik geudaeman
2010 Maeumee 2
2009 Haendeupon
Jakjeon
2008 Geunyeodeurui bang
2007 Bokmyeon dalho
Uri dongne
2006 Hanbando
Joyonghan sesang
Yasoo
2005 Hyeolui nu
Taepung
2004 Ballet gyoseubso
Baramui jeonseol
Juhong geulshi
2003 Haneul jeongwon

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
2018 Nabbeunhyeongsa (TV seriál)
2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
Deobeulyu (TV seriál)
2012 Keudaereul saranghamnida (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
2010 Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
Meomchool soo eobseo (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Hayeon geojitmal (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Woorijibye oae wassni (TV seriál)
2007 Haneulmankeum ddangmankeum (TV seriál)
Wangkwa na (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky