foto

Helen Jenkins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Miniaturní vraždy (S21E02)
2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S20E05)
Duch caustonského opatství (S20E01)
2017 Vera (TV seriál)
Přirozený výběr (S07E01)
2015 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mrtvý ve studni 2 (S09E02)
Mrtvý ve studni 1 (S09E01)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Inteligentní plán 2 (S07E06)
Inteligentní plán 1 (S07E05)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky