foto

Jan Neruda

  • nar. 9.7.1834
    Praha, Rakouské císařství
  • zem. 22.8.1891 (57 let)
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko

Zajímavosti o tvůrci (4)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Písně Kosmické (studentský film) - kniha
2009 Beggar's Story - kniha
1989 Vampýr (TV film) - povídka
1987 Arabesky (TV film) - povídka
1981 Povídka malostranská (TV film) - povídka
1977 Romance Helgolandská - povídka
1973 Trhani (TV film) - kniha
1971 Návrat pana Ryšánka (TV film) - povídka
1955 Hastrman (studentský film) - kniha
Kam s ním? - povídka
1947 Týden v tichém domě - povídka
1938 Vzhůru nohama - povídka
1936 Trhani - kniha
1922 Kam s ním? - povídka

TV seriály

1984 Povídky malostranské (TV seriál) - povídka
Hastrman (E06) - povídka
Přivedla žebráka na mizinu (E05) - povídka
Slečna Máry (E04) - povídka
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky