foto

Marián Prevendarčík

  • nar. 14.2.1975 (45 let)
    Vranov nad Topľou, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)
2011 Druhý život (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Celebrita (E11)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)

Dokumentární

2008 V hlavní roli Gustáv Husák (TV film)

Divadelní záznam

2014 Kukura (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 True Štúr

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky